torsdag 11. juni 2009

NM: 4 nye klubbrekorder!

For første gang vant vi tossen, og vi valgte til dommerens store overraskelse å fielde. Jeg tror han hadde belaget seg på en kort affære, men den gang ei.

At Jessheim bokstavelig talt er noen divisjoner over oss var ganske merkbart, og vi slet lenge med deres to første batsmenn. Men etter en catch av undertegnede løsnet det litt, og vi endte opp med 5 wickets. Altså helt akseptabelt. Men Jessheim lagde 385 runs, og det er selvfølgelig ikke like akseptabelt. Og dette var altså ettermiddagens første klubbrekord; aldri har vi fått så mange runs i mot. I pausen (mens Fredrik prøvde å spise kjøttboller) fikk vi skryt av Jessheim, noe vi selvsagt setter stor pris på :-)


Sulten på suksess...?

De tre neste klubbrekordene var langt hyggeligere. Vi satte all time high med 89 runs til sammen og 25 av en enkeltspiller! Jubelen var stor, og til og med tilsynelatende nøytrale tilskuere applauderte ivrig. Og hva var den siste klubbrekorden? Jo, hele TO aviser kom for å dekke begivenheten! Det blir spennende å se hva slags omtale vi får ;-)

5 kommentarer:

  1. Woho! Gratulerer :D

    Gleder meg til onsdagens lokalavis!

    SvarSlett
  2. Bra innsats gutta!

    SvarSlett
  3. Relativt optmistisk prosjekt Fredrik satte i gang med der ;-)

    SvarSlett
  4. ser veldig smart ut å dytte inn kjøttboller med hjelm på...

    heia Fredrik

    Hilsen Vidar, som snart møter på trening...

    SvarSlett
  5. Fredrik ser da alltid smart ut...

    SvarSlett