onsdag 3. juni 2009

Endelig (?) landsdekkende mediedekning

I går kveld slo TV2 Nyhetene opp det vi som er i cricketmiljøet har visst en stund, og i dag tidlig fulgte Aftenposten opp med hele baksiden (dvs sportsforsiden) + forsiden + nettartikkel.

TV2 Nyhetene må man vel betale for å se om igjen, så den saken gidder jeg ikke linke opp for å være helt ærlig (hvem betaler for å se gamle nyheter om igjen...?) Men Aftenposten sin sak ligger her og er vel verdt en gjennomlesning.

Har ikke tenkt til å diskutere selve saken her på bloggen, men det dreier seg altså om at det mangler nesten en halv million kroner fra NCF's konto. Jeg vil heller stille spørsmålet om denne landsdekkende medieomtalen er heldig eller uheldig for norsk cricket. Det er klart at det er en svært uheldig sak, og cricketsporten blir stilt i et svært dårlig lys. Men på den annen side får vi altså endelig et lys stilt inn på oss i det hele tatt. Cricket er jo så og si totalt fraværende i landsdekkende media, men i løpet av de siste 12 timene har svært mange nordmenn hørt og lest om at det faktisk spilles cricket i Norge. De fleste av disse menneskene har garantert aldri hørt om norsk cricket før. En del hadde sikkert ikke hørt om cricket i det hele tatt. Men nå har de det!

Så nå gjelder det å smi mens jernet er varmt. Får vi i cricketmiljøet inn noen positive saker i media nå så var kanskje ikke dette lyset så uheldig likevel? Jeg tror vi kan snu det til noe positivt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar