lørdag 11. juli 2009

Vi lukter på seier

Dagens kamp mot Haugenstua ble nok en (relativt) jevn affære. Og tror vi i tillegg kan påberope oss sesongens største forbedring!

De som har god hukommelse husker at vi møtte Haugenstua i vår første kamp noensinne, og tapte med 236 runs. Vi scoret bare 35 runs den gangen, mens i dag hadde vi 117-all out etter 26 overs. Altså over tre ganger så bra! I dag vant Haugenstua kun med 2 wickets, og BDCK var nære på nok en nesten-sensasjon. (Haugenstua hadde 120-8 etter 13 overs).


Det var til tider ganske vått...

Nå begynner virkelig alt å bli bedre. Vi bowler bedre (ikke sååå mange wides og tar mange wickets), vi batter bedre (flere spillere med tosifret antall runs) og vi fielder bedre (ingen missede catch og få overthrows).

Og innsatsviljen mangler det ingenting på! Ben busset ens ærend fra Arendal for å spille. Peter forkortet en London-helg med sin kjære. Johan skulle egentlig vært i Stavern. Kapil og Arbab var egentlig midt i et tredages-bryllup. Og jeg kjørte fra Sandefjord. Blant annet.

Dette begynner virkelig å ligne på noe :-)

3 kommentarer:

  1. lukter en seier her guttaaa :D

    SvarSlett
  2. Ja lukter det nå! Var close på lørdag i hvert fall! Vi har tatt store skritt som lag og forbedret oss kraftig siden første kamp mot Haugenstua.

    Får vi ned economy litt nå så er vi der. Tok jo 8 wickets på 13 overs. Det er veldig bra! Begynner faktisk å tro at vi har mulighet til seier nå, og at nesten seieren mot Ullensaker ikke bare vare et blaff. Tror flere lag skal bli overrasket!

    SvarSlett