onsdag 8. juli 2009

Ashes - i dag begynner det!

En av våre fans i Trondheim la ut et herlig innlegg på en blogg som fortjener å bli postet her, jeg fikk gåsehud av "glede-seg-følelse" da jeg leste det:

I dag begynner sommerens eneste meningsfulle sportsbegivenhet: The Ashes. Jeg har gledet meg i månedsvis, og har siden tidlig oktober ført opp resultatene fra alle kamper spilt av England og Australia på en poster jeg har hengende på kontordøra.

England har spilt 8 test-kamper siden da, og står med 2 seiere, 4 uavgjort og 2 tap. Australia har spilt 12 og står med 5-2-5. I tillegg har det vært en del en-dags cricket og T20, bla gjorde Australia en svært dårlig figur i T20-VM nylig, da de ble slått ut i gruppespillet.

Ashes spiller over 5 test-kamper à 5 dager, og siste kamp spilles mellom 20. og 24. august. Siden Australia er regjerende mestere vil de beholde trofèet med et uavgjort resultat, mens England er avhengig av seier.

Jeg håper det blir mere spenning enn i 2007, da Australia vant 5-0 i kamper. I 2005 vant England 2-1 i det som var noe av den beste cricketen verden har sett, så om det blir bare halvparten så underholdende som da har vi en fin sensommer foran oss.

Jeg unner meg en pause i doktorarbeidet i dag, og tar 3 timer lunsjfri for å se første sesjon av første kamp. Ellers blir det nok å følge med via internettet fram til August, da jeg forhåpentligvis får ferie og kan vie meg 100% til Three Lions Pub, Sky Sports, øl og cricket.

1 kommentar:

  1. Jeg gleder meg enormt til å følge med på dette! Dessverre får jeg bare sett et par av testene live...

    SvarSlett