lørdag 4. juli 2009

Er vi keene på T20-turnering? Ja. Skal vi? Nei...

NCF har kommet med et strålende initiativ og tilbud til klubbene; det skal arrangeres T20-turnering! Bislett Ducks synes det er et kjempeforslag, og det klør i nyinnkjøpte bats etter å komme i gang. Men har vi meldt oss på? Nei...

Og hvorfor ikke? Jo, en liten klubb som BDCK har rett og slett ikke økonomisk kapasitet til å svi av 1000 kroner i påmeldingsavgift til en turnering som vi hverken vet når eller hvordan skal spilles. Styret i BDCK har etterpurt nærmere informasjon hos NCF, men tilbakemeldingen er at de ikke kan si noe som helst om turneringsform eller tidspunkt før de vet hvor mange som melder seg på.

Vel, vi i Bislett Ducks kan ikke melde oss på før vi vet noe som helst om det blir T20-spill i juli, august eller september. På dagtid på hverdager, litt for tidlige ettermiddagskamper eller helgekamper. Og blir det mest sannsynelig en serie eller blir det en cup? I værste fall risikerer vi å cashe ut 1000 kroner for én kamp som vi ikke klarer å stille lag til... At vi ved cupspill uansett kun hadde fått én kamp er forsåvidt vårt problem ;-)

Poenget mitt er: NCF fortjener skryt for bra tiltak, men må tåle litt konstruktiv kritikk for manglende informasjon. Men kanskje det er mulig å melde seg på i etterkant? Når det har kommet litt mer info? Det vil vi i så fall vurdere meget sterkt :-)

1 kommentar:

  1. Trist. Uansett kampdag og tidspunkt burde det vært en selvfølge at vi klarte å stille lag.

    SvarSlett