fredag 24. juli 2009

Interesserte smågutter

Vi var ikke mange på gårsdagens trening (kun tre), så vi hadde mer enn nok tid til å la noen lokale smågutter prøve seg som bowlere.

De hang over styret på hver sin sykkel og slang ut spørsmål om alt mulig rart, spesielt om hvorfor Martin hadde på seg en "Skal vi danse"-T-skjorte (ja, hvorfor hadde du egentlig det, Martin?). Litt eplekjekke sånn som småunger ofte er når de prøver å treffe sjargongen vi (litt) eldre bruker. Men mesteparten av spørsmålene dreide seg om cricket. I og med at gutta bodde i nærheten så hadde de mer peil enn nordmenn flest. En av dem kunne til og med fortelle at han hadde funnet en cricketball i hagen, noe som holder i massevis til prøvespill i følge BDCK's talentspeidere.

Så da jeg spurte om de ville prøve å kaste litt formerlig lyste de opp. At armen ikke måtte bøyes var ikke noe problem. Hvertfall ikke før første kastet... Det ble med et par kast, men de hang lenge rundt nettene og kjente på battene, pads osv. De gikk til og med bak nettet for å studere batting-teknikken til Simon. Nok en cricketspire er sådd med andre ord!

Føler meg nesten som en misjonær jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar