mandag 31. august 2009

Endelig vant vi - Tossen...

Selv om solen skinte var det lite som minnet om godvær når vi ankom banen på Ekeberg II. Klissvåt bane med flere store vanndammer var fasiten etter flere dagers regnvær. Bedre ble det heller ikke da dommerne ikke møtte opp. Dermed var det duket for dommerdebut for enkelte av BDCK sine spillere (bra innsats!). Så over til god-nyhetene, nemlig tossen. Etter 8 strake nederlag klarte endelig Johan å vinne tossen for BDCK. Et skikkelig vendepunkt for BDCK, og nå lå alt til rette for at vi skulle ta vår første seier. Som følge av den våte banen valgte BDCK fielding først.

Vi startet brukbart og hindret Haugerud i å få alt for mange runs de første oversene. Den våte banen gjorde imidlertid fieldingen vanskelig og vi misset et par catch som følge det glatte underlaget. Høydepunktene frem til pause sto Arbab for i form av et skliende ethånds-catch på en fot og et akrobatisk svalestup midt i den største vanndammen på banen. Arbab ble dermed plassert ute ved boundary for tørk. Etter 15 overs var Haugerud 122 – 3.

Noe som kjennetegner BDCK er evnen til å ta wickets rett etter pausen. Og denne kampen var intet unntak. Strålende bowling av hele laget, i tillegg til et par vel ivrige Haugerud spillere gjorde at wicketsene rant inn. Da Arbab tok den siste wicketen for dagen var Haugerud all out for 198 runs i over 29. 76 runs og 7 wickets på 14 overs var veldig bra etter pause.

Så over til battingen – Vi fikk kanskje den dårligste startennoensinne. Okey, vi ungikk Ducks (hadde bare 1 denne kampen), men det hjelper lite når de 4 første spillerne noterer seg for henholdsvis 1, 1, 0, 1 runs. Hadde det ikke vært for Haugeruds mange wides hadde det sett virkelig stygt ut. Utover i kampen tok battingen imidlertid seg noe opp. Arbab leverte best med sine 30 runs, noe som til slutt gjorde at BDCK kom opp i en total på 118 – all out (over 24). Ikke verst det med tanke på den starten vi fikk.

Haugerud vant altså med 80 runs og sikret dermed opprykket til 2. divisjon. Vi gratulerer Haugerud med det og ønsker de lykke til i divisjonen over oss. Vi derimot trygget plassen i 3. divisjon, og fikk nok en gang erfare at vi har mye å hente på batting.

(Skrevet av Johan)

1 kommentar:

  1. Takk for en hyggelig kamp, dere kan gjerne se bildene og kamp referat på siden vår.

    www.haugerudtigers.co.nr

    SvarSlett