søndag 23. august 2009

SEIER!

Bislett Ducks mot topplaget Stavanger har mange cricketkjennere sett på som en tilnermet walkover, og kanskje det var derfor kampen ikke var å finne på søndagens Odds-program fra Norsk Tipping. Vi var derimot klare til dyst, og hadde planen klar om å angripe hver eneste ball. Stor var derfro skuffelsen da vi innså at Stavanger ikke møtte opp, men da vi innså at dette da vil bli registrert som det første seier i klubbens historie tok det ikke lange tiden før vi hadde tørket våre tårer. Vi slo serielederen!!

Vi benyttet gledesrusen til å spille en kamp mot oss selv, med et regelsett som fungerte rimelig bra. Det ene interne laget kalte seg for anledningen Bislett Canadian Geese, og det var disse som gikk seirende ut av duellen. Mange av oss fikk double digits, Brage oppnådde høyeste score med 27 runs før han tok sin egen wicket ved å kline til stumpsen med batten (hmm, litt av en setning..)

Så mens noen feirer at England vant Ashes, vil nok cricket-Norge fførst og fremst huske denne dagen for historiens første Bislettseier:)

2 kommentarer: