søndag 9. august 2009

Ingen Tormod-effekt mot Klemetsrud

Lørdagens kamp ble en spesiell seanse på flere måter. Johan hadde i utgangspunktet planlagt et perfekt opplegg for Tormods utdrikningslag, som innebar kidnappng direkte etter kampslutt. Men av ukjente årsaker ble kampstart flyttet til ettermiddagen, så det ble en kamp mot klokken for å erstatte 4 utdrikkere og samtidig holde dette skjult for den ekstremt lange brudgommen. Johan administrerte dette mesterlig med et par falske eposter og sikkert andre lurerimetoder, så da tossen ble tapt (bombe) var vi 11 ducksere på plass for å forsvare bydelen vi representerer.

Det gikk rett vest. Vi fikk en fin start med 2 kjappe wickets, men da Klemetsrud sendte utpå en man med 5dagers skjegg og caps ble vi helt satt ut. Han feide av gårde 4ere og 6ere raskere enn Dohni i storform, dessverre traff han aldri et av de mange fordømte radiostyrte flyene som svermet over hodene våres. Mr cap scoret ca 150 runs, og da 30 endeløse overe var unnagjort hadde vi en formidabel total på 316 å hamle opp med. Forrige gang Tormod ikke spilte begrenset vi motstanderne til lave 100 og et eller annet, i dag hadde det nok gått bedre om han hadde vært på banen. Men det positive er at lageet samlet sett hadde en under middels dag samtidig, hvilket betyr at det er en stor sjanse for at mange vil få en god dag neste kamp (torsdag)!

På bat gikk det som i fielden (altså dårlig), masse ducks og bails som fløy i hytt og vær. Arbab var den som kan gå med halsen høyest hevet, med et par boundries og en relativt høy andel av de 83 poengene vi til slutt sanket sammen. Soleklar man of the match!
Resten av oss får øve mye på blokkering neste trening, de aller fleste som ble bowlet ut skyldes nok at vi virkelig knuste til noen liter med luft som befant seg i området forran leggene/knærene våre.

2 kommentarer:

  1. Skulle gjerne vært der! Men skulle jo gjerne vært der jeg var også så... ;-) Det snur til torsdag!

    SvarSlett
  2. Nå vil jeg påpeke faktafeil i blogginnlegget. Det var unektelig ikke Johan som planla utdrikningslaget til tormod :p

    *djupt såra og vonbråten*

    SvarSlett