torsdag 13. august 2009

Tatt med buksene nede...

Etter en fantastisk avslutning på første del av sesongen er vi nå tilbake i den gamle tralten. Mot Lions B ble vi rett og slett tatt med buksene nede, til tross for bra fielding.

Det positive først: Vi tapte tossen (det var ikke positivt da), og måtte fielde. Vi er tighte og våkne utpå der syns jeg. Lions B hadde svært få boundaries, og var generelt utilpasse ved creasen. Vi tok 9 wickets, og disse ble tatt av 3 bowlere: Peter, Kjetil og meg selv (3 hver). Vi hadde håpet å begrense Lions B til max 200 runs, men det ble dessverre 231 til slutt.

Og så ble det værre... Vi skulle batte, men tror "skulle" er et beskrivende ord. Vi røk så fort at jeg ikke fikk med meg hvordan eller hvor mange runs hver enkelt fikk. Men tror vår bestemann fikk 5 runs. Og så fikk vi en firer faktisk. "Er vi ferdige allerede", sa overraskede Lions-spillere, og tittet bort på scoreboardet der det sto usle 56 runs...

Asker CC var der også. Tror ikke de gruer seg til søndagen akkurat...


Publikum feirer det lille som var å feire

2 kommentarer:

  1. Bra innsats gutta.

    I går var det bare ikke vår dag. Ingen marginer vår vei + at Lions tydeligvis har vært ute og hentet noen nye spillere som hevet laget deres betraktelig.

    Synes fielding og bowling begynner å komme seg bra nå. Nå er det bare BATTING BATTING BATTING som bør stå på agendaen!

    SvarSlett
  2. Ja, vi må virkelig komme oss i nettene!

    SvarSlett