mandag 17. august 2009

Tap for Asker

Vi møtte Asker CC til en vennskapelig treningskamp i Sandvika i går. Det ble tap, men var allikevel en del positivt å ta med seg.

Formatet var T20, og da Asker endte på 211/9 etter 20 overs sier det seg selv at vi måtte batte over evne. Gresset var langt, så svært få baller rullet til 4 poeng, så her måtte man enten kline til eller jobbe hardt med enere og toere.

Vi jobbet vel stort sett hardt med mange kjappe løp mellom pinnene. Tror aldri det har vært så mange anpustne spillere med bat i hånden og BDCK-logo på trøya ;-) Og hva lærte vi? Jo, vi kan være langt mer agressive i vanlige 30 overs-kamper. Vi kan løpe på baller som blir liggende stille foran bena våre, vi kan løpe et run ekstra når fielderne må hive langt for å treffe stumpsa og vi kan generelt ha litt høyere aktivitetsnivå.

Det hjalp selvsagt at Asker ikke er helt på nivå med de vi møter i den vanlige serien (selv om de var en del bedre enn oss), og vi satte faktisk ny rekord i antall skårede runs med 162/9.

Og da hadde to av våre battere forlatt banen frivillig så alle skulle få slå.


Ikke alle forlot banen like frivillig...

7 kommentarer:

  1. Kanonbra innsats! Her må jo flere Duckere ha prestert å få double digits??

    SvarSlett
  2. asker er md i serien neste år, også blir d noen andre lag å som er på nivå med dere. Så det blir nok noen seiere for Bislett neste år

    SvarSlett
  3. Ja, sitter ikke på scorekortet, men vår åpningsbatter gikk av frivillig på 47 runs hvertfall. Men han var innlånt for anledningen da ;-)

    Tormod

    SvarSlett
  4. Ang. serien neste år: Blir den en fjerdedivisjon eller blir de eksisterende divisjonene utvidet? For hvis det blir en fjerdediv så spiller jo plutselig ikke BDCK på laveste nivå lenger ;-)

    SvarSlett
  5. Vi har jo tre seriekamper igjen i år som vi skal vinne også...

    Men det var en bra kamp i går. I tillegg til det som står nevnt lagde faktisk vår prøvespiller Adil ekte hattrick!

    SvarSlett
  6. Ja særlig bra batting. Men man blir kanskje lurt av at banen er litt mindre enn vi er vant med. Imidlertid var gresset veldig høyt som gjorde runs mye vanskeligere. Karl, Adil, Theo hadde hvertfall tosifret. I tillegg hadde vi flere tett opp under og en del not out.

    SvarSlett
  7. du som sa dette :

    asker er md i serien neste år, også blir d noen andre lag å som er på nivå med dere. Så det blir nok noen seiere for Bislett neste år

    Tror du asker er et dårlig lag ? har du sett dem? spesielt dems batting ? hvis du regner med asker som et dårlig lag så vet du ikke noe om dem. dem er et sterkt ungt lag!

    SvarSlett