mandag 14. september 2009

Sesongavslutning mot Ullensaker

Sesongens siste kamp begynte ekstremt bra, men når alt kom til alt gikk kampen over i historien som nok et stortap for Bislett Ducks...

Bislett-bowlerne åpent knallsterkt og tok wicket i over nr. 1, 2 og 4! Men inn mot pause bremset det hele opp, og da Hussain Ahmed hos Ullensaker kom inn og gjorde half century så det ganske mørkt ut. Nok en gang. Dessverre. Ullensaker endte på 233-all out etter en fantastisk run-out av kaptein Johan, som hadde en kjempeinnings med tre wickets i tillegg. Wicketkeeper Simon fortjener også skryt med sine 3 catch for dagen.

Bislett Ducks levde opp til navnet sitt og leverte 4 ducks etter pausen. Vi endte på 70-all out, og 8 wickets ble tatt av samme spiller hos Ullensaker! I tillegg ble en av våre battere dømt ut på en run out som alle (inkludert Ullensaker) var enige om at var minst 1 meter innenfor linja... Og den tiende wicketen? Jo, han ble slått ut kvelden før og lå hjemme og sov ;-)

Den mest gledelige lesningen på scorekortet er kanskje at vi har fått ned antall wides. Vi er nede i drøye 40 wides nå, mot langt over 60 i de fleste kamper tidligere i år. Håper det holder seg i treningskampen mot Aliens til helgen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar