søndag 20. september 2009

Vennskapelig kamp mot Aliens

Søndag spilte vi en ny kamp mot 2.divisjonsmesterne Aliens. Ivrige lesere husker nok at den første kampen i Bislett Ducks' historie ble spilt mot nettopp Aliens i vår, da fikk vi ca 35 poeng hvorav 27 var wides.

Denne gangen gikk det betraktelig bedre, med litt snille regler som tillot at vi fikk batte gjennom 30 overs uansett produserte vi til slutt 155 runs. Brage klarte kunststykket å bli ducked to ganger i samme kamp!

I pausen fyrte vi opp grillen og serverte pølser og pils til både motspillere og chicks, og denne kombinasjonen fungerte overraskende bra når det gjalt prestasjonene i fielden. For vi lot vennskap være vennskap, og gjorde en god innsats for å begrense runraten til Aliens. Noen flotte catch og god bowling gjorde at Aliens ikke hadde nådd targeten før i den 27. over, det kan vi være stolte av!

Etter kampen fortsatte vennskapelighetene for flere av oss på Aliens stampub Tavli. Pokermaskinen der fikk etterhvert mer oppmerksomhet enn crickettaktikken for neste sesong, men vi kan uansett konkludere med at Bislett Ducks blir å regne med i 2010sesongen!








3 kommentarer:

  1. Hehe.....

    Fredrik i kjent positur...sovende!

    SvarSlett
  2. Noen bilder fra denne kampen er å finne her: http://www.facebook.com/album.php?aid=318496&id=745450081&l=ed279a0390

    SvarSlett
  3. Takk for linken, Jonathan! Bra bilder da! Skikkelig zoom-linse?

    SvarSlett