mandag 14. september 2009

Men of the Match

Ligger litt etter på oppdatert informasjon her nå, men skal prøve å komme up-to-date igjen. Mot Stavanger ble det naturlig nok ingen man of the match, i og med at Stavanger ikke møtte opp. Men mot Haugerud og Ullensaker kan vi kåre banens beste:

Johan hadde fininnstillt siktet mot Ullensaker og gjorde virkelig vei i vellinga med tre tidlige wickets som ga oss troen på seier. Så lenge det varte hvertfall... Vår kaptein mistet imidlertid aldri troen, og gjorde slutt på Ullensakers sistemann med en fantastisk run out. Johan sto vel omtrent på linja som skiller infield og outfield og så kun én pinne fra sin posisjon. På en eller annen merkelig måte fikk han ballen rundt de to første stumpsene og sniddet stumpsen lengst unna. Jeg fulgte det hele fra stikk motsatt vinkel og kan skrive under på kastets kvalitet.

Arbab gjorde det skarpt mot Haugerud med 2 wickets og 30 runs! Dette er virkelig verdig (nok) en Man of the Match-tittel. Jeg var ikke til stede selv, men de som var det kan nok utdype nærmere i diskusjonsfeltet :-)


2 kommentarer:

  1. Johans runout var fantastisk, men ingen overraskelse for de som har sett kastearmen hans. Han skal også ha skryt for at han med sin femte duck for sesongen også vant den statistikken!

    Arbab hadde også et par andre prestasjoner som fortjener å nevnes. Den første var en utrolig, bakoverlent enhånds-catch på ett ben etter at han mistet balansen i en liten søledam. Den andre var et flott svalestup som sørget for at han nesten tørket opp en langt større dam på jakt etter en ball som hadde stoppet i dammen.

    Glimrende innsats av begge to!

    SvarSlett
  2. Takk for utfyllende info, Karl! Ser det for meg ;-)

    SvarSlett