søndag 24. mai 2009

Kampreferat - Haugerud Tigers vs BDCK

Å få endene til å møtes er ikke alltid like lett, og lett ble det heller ikke da endene møtte tigrene.... (ok, den introen var i billigste laget ;-) )

Etter forrige kamp mot Haugenstua visste vi at vi måtte jobbe med batte-teknikken. Og bowlingen. Og run-rate'n. Og en hel del andre ting. Det er egentlig et privilegium å ha masse å ta tak i for å bli bedre, tenk så kjedelig om vi ikke visste hva som skulle til for å forbedre resultatene... Men altså, battingen er kanskje der det skorter mest for øyeblikket. Eller var hvertfall det frem til i går. Men etter å ha forbedret våre 35 runs mot Haugenstua til 76 mot Haugerud var vi egentlig ganske fornøyde med oss selv! Ja, vi lå fortsatt håpløst langt bak da kampen var slutt, men vi gledet oss stort over to batsmenn med tosifret antall runs. Samt Bislett Ducks aller første Golden Duck ;-)


Vi burde nok ha tatt tre-fire catch til, og da hadde selvfølgelig resultatet sett ganske annerledes ut. Så til neste gang bør vi kanskje fokusere på å trene opp fielder-egenskapene. Det er vel det området vi overhodet ikke har øvd på foreløpig. Neste uke er det bunnoppgjør, og hvis vi tar de catchene vi bør ta, scorer over 100 runs og begrenser motstanderen til max 200 runs så begynner dette å ta form!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar