lørdag 9. mai 2009

Kampreferat - BDCK vs Aliens

Vår aller første cricketkamp ble en forblåst og iskald affære. Men humøret var på topp og innsatsviljen likeså. Vi vil rette en stor (!) takk til Oslo Aliens CC som inviterte oss til kamp, og som tålmodig rettledet oss gjennom hele kampen. Tusen takk :-)

Som man ser var ikke motstanden altfor anspent før kampstart...

BDCK startet å batte, og vi kom godt igang med Karls 11 runs. Gratulerer med klubbrekord! Og til Peter som var vårt engelske alibi for dagen; noen måtte jo bli den første duck'en ;-) Bislett Ducks fortsatte til en total på 46-8, noe vi syns vi kan stå for! At under halvparten av poengene var runs vi laget selv trenger vi jo ikke si for høyt... Vi kan heller skryte av bare 4 ducks! Og ingen golden ducks tror jeg... Mye av grunnen til dette var muligens at Aliens ga hver nye batter et første free hit. Ålreit gjort.


Vi var selvsagt i en klasse for oss selv, men det var bare det at Aliens også var det... På et høyere nivå kan man si. De ga seg på 150-3, hvorav en ga seg frivillig etter en half century. Men vi fikk altså ut to av dem helt på egenhånd! En var catch og en ble bowlet ut av Martin. Fantastisk bowling! Føler at med litt bedre kommunikasjon (og litt mindre engstelse for våre kontorhender) kunne vi tatt flere catch, noe som lover godt for vår serieåpning neste helg.


Starten på noe stort...?

6 kommentarer:

  1. Gratulerer med fin start. Synes det er dritrått det dere driver med, skulle gjerne vært med sjøl, men bor i feil by desverre.

    Finnes det et scorecard fra kampen noe sted?

    SvarSlett
  2. Takk takk :-) Vi syns det er utrolig stas selv, laget har vært noen år i støpeskjeen men nå er vi endelig i gang! Har tenkt til å prøve å få ut scorekort, men må bare finne ut hvordan man fører det først ;-) Eventuelt så legger muligens Aliens ut scorekort hos seg (men jeg skal få det til altså)

    SvarSlett
  3. Velkommen til NCF som den første lag med etnisk nordmenn. Lykke til med sesongen og dere er velkommen igjen på BI banen i Sandvika for å trene :) Mvh Khurram Dawood - Bærum ck

    SvarSlett
  4. @Khurram: Hehe, vi kommer gjerne tilbake og spiller i Sandvika :-)

    SvarSlett
  5. Bra referat Tormod, var som å gjenoppleve hele fredagen når jeg leste det! At vi battet helt ut alle 20 overs er jo enormt bra, var krutt i armene til Aliens bowlere..

    SvarSlett
  6. @Brage: Ja, er faktisk ganske fornøyd med at vi ikke var alle ute. Men fikk jo ikke så mange runs heller da... Kaptein? ;-)

    SvarSlett