onsdag 25. juni 2008

A walk in the park?

Cosmopolitan er et dameblad. Og som alle andre dameblader har det flere sider med reklame enn redaksjonelt innhold. Og som alle andre dameblader i salg har de klart det kunststykket at damene kjøper bladet, ikke til tross for all reklamen, men på grunn av all reklamen!

- Det er jo annonsene som er spennende, har jeg latt meg fortelle av en venninne. Ja, hun er faktisk samboer med en på laget. Mulig han bør ta en nærmere prat med henne ;-) Uansett, hvis du nå har inntrykk av at jeg ikke ser allverdens nytte av denne typen blader (som selvfølgelig overhode ikke kan sammenlignes med båt- og bilbladene jeg leser selv) så er du ikke helt på villspor. Men denne gangen har Cosmopolitan ifølge Nettavisen noen nyttige tips å komme med. Eller ihvertfall ett. For hva er det som skaper gode sommerminner? Jo, ta med en gjeng og spill cricket i parken!

Det blir neppe en "walk in the park" når Bislett Ducks stiller til seriestart våren 2009. Men i sommer har vi alle muligheter til å rusle i parken, og det bør vi gjøre! Kanskje vi til og med kan holde våre gryende cricketferdigheter ved like slik at vi kan fortsette progresjonen etter ferien? Alt du trenger er en tennisball og et balltre av den gode, gamle, flate typen. Og en god venn eller to.

Og når mai den skjønne, milde kommer og ballen treffer deg oftere enn du treffer ballen så har du i det minste noen gode sommerminner å søke tilflukt i ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar