mandag 7. juni 2010

Vi levde opp til navnet mot Klemetsrud

Solen varmet godt på Ekebergsletta søndag. Det gjorde dessverre ikke spillet Bislett Ducks vartet opp med. Selv om bowlingen begynte bra med noen svært gode overs, uteble wicketsene. Dessverre leverte vi bare to wickets før pausen etter 15 overs – begge på catch.

En wicket og to run outs ble resultatet etter hvilen, og som den cricketkyndige leser da har resonert seg fram til – vi bowlet alle 30 oversene søndag. En del missed catches får ta en del av skylden for dette. I løpet av kampen hadde vi i alle fall 7 soleklare sjanser som traff gresset – surt!

Sommeren har kommet for alvor, Ekebergsletta syder av liv, og banen var fra tid til annen fylt med mer enn cricketspillere. Joggere, små barn (med og uten drager), idioter som nekter å legge om kursen over banen eller sette opp tempoet – vi hadde de fleste varianter i går…


Når vi paddet opp hadde vi 225 runs å ta igjen, altså ikke en veldig enkel oppgave. Faktisk såpass vanskelig at publikum (to stk Chicks) vendte nesen hjemover. Battingen gikk helt OK, selv om run raten var såpass lav at Klemetsrud neppe følte seg truet.. Vi stod også ut alle 30 oversene til 119-8. En ganske overraskende Golden Duck fikk vi med Ben i går, og en kanskje like overraskende Duck fra Usman, normalt to av våre topp batsmenn. Ingen skal si at vi ikke lever opp til navnet.

- Skrevet av Fredrik

1 kommentar:

  1. HUff - var jo ganske kaldt i all vinden med de få plaggene eg hadde på - også tippet jeg dessverre at vi ikke kom til å vinne - så da tok jeg sjansen på å dra... H

    SvarSlett