tirsdag 22. juni 2010

Man of the Match mot Ullensaker

Kapteinen sier:

Var en utrolig opplevelse å være med på BDCK sin første seier noensinne. De som var på kampen skjønner at det tok skikkelig på å stå på sidelinjene i går på de siste ballene. Tror aldri jeg har hatt så høy puls av å stå stille, og har vel heller aldri løpt 100 meteren så raskt som da Usman slo den siste 4ern. Det var en enorm laginnsats og ikke minst lagseier der alle presterte bra. Vi kan takke alle for seieren. 


Fredrik: Var eminent i går. Holdt seg inne på pitchen i nesten 15 overs og briljerte med løpsfinter sammen med Simon. Aldri har jeg sett noen lure fielderene så mye...
 
Karl: Strålende fielding og eminent catch på Peter`s wide ball.
 
Simon: Kjempetrygg med hanskene. Tar flere viktige catch og run outs. Strålende innsats med bat.
 
Brage: Topp fielding. Ingen baller passerte Brage i går (bortsett fra når han stod med ryggen til). Kommer inn på et svært vanskelig tidspunkt med baten. Er med på å snu det slik at jeg for første gang ser mulighetene for seier...
 
Peter: Solid bowling og trygg med batten. 1 catch og god på fielding. Har veldig god team spirit og får opp humøret i laget Fikk tilsnakk av dommeren for å snakke for mye. 
 
Erik: Kommer inn nest sist. Vi mangler 15++ runs. Får stående ordre fra en rimelig nervøs kaptein. Defend defend defend, not out. Leverer varene. Står inne flere overs, og sikrer at vi bare har 5 runs to win når han går av. Ellers glimrende fielding. No misses.
 
Hanan: Glimrende opening bowling. 2 maidens tidlig og satte press på deres battere, som til slutt tok store run sjanser. Sikret en run out og catch. Ikke beste dag med batten, men det kommer senere....
 
Theo: Kjempe fielding. Blokket alt på fine leg etter han ble flyttet. Svært nære et veldig vanskelig catch. Litt uheldig med batten, men sikrer noen runs.
 
Kjetil: Slet litt med bowling i starten. Siktet kom inn etterhvert og sikret oss 3 meget viktige wickets. Uten disse hadde vi aldri vært der. Har dagens mest utakknemlige jobb. Kommer inn som sistemann, må ikke ryke ut, står mot dagens beste bowlere. Defender seg utmerket og sikrer et run + får Usman on strike for det viktige poenget...



Usman: Solid bowling innsats. Sikret en wicket og var god i fielding. Overlegen med battet. Småprater med dommerne og motspillerne. Oser selvtillit og slår BDCK sin første 6 for året. Avgjør matcen med en 4er og er not out for 42 runs... MAN OF THE MATCH!
 
Til slutt må vi ikke glemme Steve her. Han har gjort en utrolig innsats med oss, og nå begynner vi å se resultatene. Uten han hadde vi aldri vunnet i går. En stor takk til Steve!


Og kapteinen selv får også skryt av Man of the Match:
Vi må ikke glemme THE DUCK!! IKKE mange som viser frem drakta si etter første run, og heller ikke mange som danser etter å ha slått en firer. Supert Johan! Hver og en run igår hadde sin verdi for å dra i land seieren!

1 kommentar: