tirsdag 11. november 2008

London calling

Bislett Ducks' lagleder skal til London på shopping. Noe som er en potensiell prøveromsfelle når man har dama på slep. Eller omvendt. Helst omvendt kanskje.

Jeg har med egne øyne sett vår lagleder ligge på alle fire i en klesbutikk mens han slepte seg mot utgangen som en uttørket mann i ørkenen. Tro meg, det er ikke noe pent syn. Og nå utsetter han seg altså for en par-tur til London... Beundringsverdig. Eller dumdristig. Alt etter som.

Men aldri så galt at det ikke er godt for noe. London er som kjent i England. Og i England spilles det (også som kjent) cricket. Legger man to og to sammen (altså shopping + cricket) får man ekte cricketutstyr til Bislett Ducks! Eller man får ikke da. Man kjøper. Med andre ord skal vi endelig få svidd av noe av medlemskontingenten. Det var sannelig på tide.

Hva som skal kjøpes? Det vet jeg ikke helt. Men blir vel noe basic utstyr. Vi trenger jo alt, så det kan jo ikke bli feil så lenge det er fra sportsbutikkens cricketavdeling.

God tur! Og lykke til...

4 kommentarer:

  1. Blogginnleggene er alltid et lyspunkt i en grå hverdag

    SvarSlett
  2. blir draktene røde som brann?..

    SvarSlett
  3. Test-draktene må jo i det minste være hvite. Som shortsene til Brann ;-) Ingenting i veien for at one-day og 20Twenty-draktene er like kule som Brann sine. Draktmerke er jo også ganske viktig. Kappa har vel ikke egen cricket-kolleksjon...

    SvarSlett