søndag 22. mai 2011

"Norwegians are good fielders"



Som vel alle på Facebook har fått med seg så har vi vært på "tour" i Uppingham denne helgen. 13 håpefulle Ducks tok flyet til London og kjørte drøye to timer nordover til Uppingham som ikke akkurat er Englands navle...

Men FOR et sjarmerende, lite sted! Bokststavelig talt i "the heart of rural England" (slagordet til Leicestershire) fant vi knøttsmå murhus, et slott på høyden, en kirke med gravstener som ikke ble leselige før vi kom opp på 1700-tallet og en skole i Harry Potter-stil grunnlagt i 1584.





Etter litt sightseeing (tok ikke lang tid) var det på tide med litt cricket. Fredag kveld var satt av til 20/20 mot Neville Holt. Vi startet å fielde og merket raskt at vi virkelig hadde dagen. Vi var raske og sikre, og tok ALLE catchene! Hvis du har fulgt oss en stund vet du at dette er vår akkilleshel, og det har aldri skjedd før at vi ikke har misset noen. Og nei, det betyr ikke at det ikke var noen baller å catche... Vi tok 4 catch, og til og med no balls fanget vi pent i luften. Vi fieldet faktisk såpass bra at laget vi møtte dagen etter allerede hadde hørt at "Norwegians are good fielders".






Men tilbake til kampen: Vi bowlet Neville Holt ut på 136 runs i siste oversen og var egentlig ganske fornøyde med det. Vi scoret jo tross alt 225 runs i vår forrige 20/20-kamp. Men dessverre er ikke Asker og engelskmenn som har fått inn cricketen med morsmelken helt sammenlignbare (no offence Asker!), og vi klarte ikke mer enn 88/7. Men vi ble i hvertfall ikke bowlet ut. Forskjellen på gress-pitch og kunstig gress var merkbar (selv om ikke gutta var helt enige om det var i positiv eller negativ forstand).

Kvelden ble deretter tilbragt på pub i selskap med Neville Holt-gutta. Og "banketten" klarte vi selvfølgelig å vinne ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar