søndag 15. august 2010

Knepent tap for Klemmetsrud


Selv om vi spilte så flisene føk ble det et surt tap i Drammen i dag. Vi vant tossen og valgte å batte. Gresset var klissvått og vi satset på at den sleipe banen (og ikke minst ballen) skulle lage trøbbel for Klemmetsruds 9 mann. Og det så ut til å lykkes, Klemmetsrud misset hvertfall 5 enkle catch som selv vi normalt hadde... eh, mistet ;-) Men vi ble etterhvert bowlet ut på 133 runs.

I og med at Klemmetsrud bare var 9 mann hadde vi en god mullighet til å dra det hele i land. Vi hadde den best tenkelige starten med en wicket på den aller første ballen (heter det Platinum Duck selv om det var run out?), og fortsatte med enda en wicket i den første oversen. Vips så var Klemmetsruds åpnere feid av banen! Men deretter stagnerte det dessverre... Vi misset våre sedvanlige 4-5 catch (men tok noen også altså), og da Fredrik og John klinket skallene sammen på et catch-forsøk så det mørkt ut. Klemmetsrud trengte 13 runs for å vinne, og vi måtte fullføre med en mann med hjernerystelse og en på systua på legevakten. Klemmetsrud halte deretter seieren i land med 2 wickets igjen.

Alt i alt tror jeg alle var fornøyde med dagens innsats, og vi har virkelig hatt framgang når det er surt å tape for et lag på øvre halvdel av tabellen!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar