torsdag 13. mai 2010

Rekord, rekord, rekord!

Rekord nr. 1: Fossum begynte å batte (vi vant faktisk tossen, og valgte fielding) og førstemann røk i første overs! Men det er ikke det som var rekorden altså. Rekorden var at vi bowlet hele Fossum ut på 22 overs! Vi har bowlet motstanderen ut før, men ikke på så få overs. Veldig fornøyd med dette, men ikke like fornøyd med at Fossum tross alt scoret 220 runs på disse 22 oversene...

Rekord nr. 2: Vi ble ikke all out! Det er første gang i verdenshistorien, og under ser du de to historiske batterne som ikke kom innpå.

Knut og undertegnede er litt skuffa og litt stolte over at vi ikke fikk batte

Som den observante leser da skjønner mistet vi kun 8 wickets. Og hva scoren ble sier du? Jo, det bringer oss til rekord nummer tre.

Rekord nr. 3: 143 runs! Forrige "high-score" var på 123, og vi gruset virkelig denne. 

Så alt i alt var vi veldig fornøyde med oss selv. Fossum 220-all out, vi 143-8. Og Arbab fikk en half century! 55 runs og not out. For ikke å glemme 3 wickets! En grei kandidat til man of the mach her altså. Det samme gjelder for Peter som fikk 4 wickets og 20 runs. Martin tok 1 wicket, det samme gjorde Hannan (pluss en kjempecatch) og Simon tok en stump-out. Undertegnede tok 2 catch (og misset to...), og Theo tok 1. Det tror jeg var det på detaljsiden. Over og ut.

 En stolt Arbab, eller FiftyRuns som vi nå kaller han ;-)

Er det en rumensk tigger eller er det en Bislett Chick...?


6 kommentarer:

  1. Konge Konge Konge!

    Tror flere kommer til å skjelve i buksene våre når de møter oss i år! Ikke minst etter de nye draktene ankommer....

    SvarSlett
  2. Ja, det blir bra!

    SvarSlett
  3. Hei! Kjempebra kamp. Lykke til videre. Jeg tror at dere vinner begge kampene mot Nation B, i tillegg har dere god sjanse mot Hersleb, Grønland og Ullensaker.

    Stanikzai

    SvarSlett
  4. Takk for at du har tro på oss :-) Skal prøve å innfri!

    SvarSlett
  5. Hurra! Dette begynner jo å bli ganske profft! Stå på!

    SvarSlett
  6. Ja, vi er inne på noe ;-)

    SvarSlett