mandag 24. mai 2010

Historisk resultat for Ducksene

Som vanlig i vår ferske klubb så inneholdt dagens kamp mot Haugenstua en rekke historiske hendelser. Vi spilte for første gang i historien i Drammen, på en grønn og fin bane "rett ved Mc-ern" som veibeskrivelsen lød. At gresset var 14-16 cm langt og medførte at enkelte baller under oppvarmingen rett og slett druknet i grønt kan vi leve med.
Den andre historiske hendelsen var dommerne, som ryktet sa er norsk crickets svar på Ole Gunnar Solskjær, bare enda bedre. Han imponerte ihvertfall Chicksene med å ta pushups mellom overene.
Historisk hendelse nummer tre er at Johan vant tossen for andre gang på rad, og valgte selvsagt å fielde. Dette kan vi!
Kampen begynte like bra som på lørdag, vi tok fire kjappe wickets og holdt runraten meget lav. Ved pause (som var historisk kort, 2 min) hadde de ikke mer enn 70-80 runs. Trykket fortsatte, men wicketene satt langt inne. Allikevel, vi hadde tatt 8 wickets da kveldens mest historiske hendelse fant sted. Det hadde nemlig begynt å regne mer og mer etter pausen, og i den 29. over fant dommerne ut at vått fikk være nok, og beordret alle inn i bilene sine. Der satt vi i et lite kvarter før avgjørelsen om at kampen endte med uavgjort kom. Det resultatet har vi selvsagt aldri oppnådd før, og dette er første kamp vi har spilt i som ender med poeng! Vi var selvsagt skuffet over dette da vi som vanlig var overbevist om at en seier var 90% sikret, men vi må alt i alt være storfornøyd med en utrolig bra fieldlingprestasjon der vi begrenset motstanderne til ca 140 runs. Og vi har allerede 2 poeng!
Kampens øyeblikk: Kapil bowlet en ball som så ut til å gå ca 2,4 meter over hodet til batsman, men ved hjelp av kraftig motvind og lur skru så stupte ballen plutselig og feide vekk stumpsene. Magisk!

6 kommentarer:

  1. " Vi var selvsagt skuffet over dette da vi som vanlig var overbevist om at en seier var 90% sikret, "

    hmm kanskje litt urealistisk med tanke på 28 all out mot Grønland :)

    SvarSlett
  2. Husker bare 143-8 mot Fossum jeg ;-)

    SvarSlett
  3. hahaha.. Kampen her var som så at bislett hadde vunnet uten tvil... for å si det sån så hadde det andre laget flaks at det begynte å regne.. kjempe hilsen fra Hanan

    SvarSlett
  4. Bislett hadde ikke klart å laget 50 på denne banen! Ja, dere laget 143 mot Fossum på Rommen. Men det er veldig stor forskjell på Drammen og Rommen, 150 på Drammen er som 200 eller mer på Rommen. Vi får se neste kamp!

    Og husker bare 35 all-out fra første kampen ifjor jeg ;-)

    SvarSlett
  5. Har skjedd mye med BDCK fra tidenes første seriekamp som ga 35 - all out...

    SvarSlett