søndag 19. april 2009

Sesongens første trening. Med susp!

Lørdag formiddag ble brukt til noe så fornuftig som fysisk aktivitet. Til og med fysisk aktivitet som (forhåpentligvis) vil gi avkastning i den kommende cricketsesongen.

Nytt for dagen var anskaffelsen av susper. Både produktet susp og det å kjøpe en susp var noe nytt for undertegnede, men det hele gikk forbausende lett. Så lett at det frister til gjentagelse, noe som vil være til stor fordel for de aller fleste. At alle har hver sin kan forhåpentligvis forhindre påkledninger som den i bildet under i fremtiden ;-)



Forøvrig var alle litt rustne etter vinteren (i den grad noen av oss har noen cricketferdigheter som kunne ha rustet...), men formen er stigende (i og med at intet annet er mulig). Vi bowlet og battet oss stive og støle, noe som kjennes svært godt nå dagen derpå. Cricketdagen ble avsluttet med å se India-Pakistan fra gruppespillet i T20-VM fra 2007. Til tross for at vi visste at den endte uavgjort var det en ganske spennende kamp! Og tror det gikk opp noen lys med aha-opplevelser for mange av "duckern'e". For min egen del har jeg kun sett test-cricket tidligere, og jeg må si at T20-formatet var noe litt annet. Ikke bedre eller dårligere, men noe annet.

2 kommentarer:

  1. Cricket i Norge blir spilt for det meste med folk av innvandrerbakgrunn og som er fra de store cricketnasjonene. Det jeg lurer på er. Hvordan er lag sammensettning i Bislet Ducks?

    PS.
    Norges eneste uavhengige nyhetsside om cricket: http://willy.cricketgod.net

    SvarSlett
  2. Hei Willy. Bislett Ducks er muligens det første laget i Norge med hovedsakelig etnisk norske spillere. Men vi har også andre etnisiteter.

    SvarSlett