fredag 3. april 2009

Biskett Ducks CK - det er offisielt!

Melding fra klubbens lagleder og styreformann:

Hei alle Cricketentusiaster,

Nå fikk jeg akkurat telefon fra den nye Visepresidenten i Cricketforbundet. Meldingen fra den nye Visepresidenten var følgende, "Jeg vil herved gratulere Bislett Ducks Cricketklubb med opptak i Cricketforbundet". Følgelig er Bislett Ducks Cricketklubb stiftet med virkning 15. februar 2009 (stiftelsesmøtet).

Han kunne informere om at det var i løpet av våren i år etablert en 7-9 nye norske lag, og at de følgelig ønsker å utvide serien med en 4. divisjon i løpet av 2009. Og i den anledning lurte han på om vi ønsket å delta i denne serien, noe han anbefalte oss på det sterkeste (uavhengig om vi var gode eller ikke). Det ville være en bratt læringskurve, fin måte å komme i gang, samt at nivået kom til å ikke være avskrekkende. Seriestarten var enda ikke spikret, men det skal være et ekstraordinært forbundsting mandag 6. april kl 18.00 hvor ting kommer til å bli spikret. Satser på at undertegnede klarer å stille der.

Alt har som sagt tatt litt lenger tid for de år som følge av stor pågang av nye lag. Han nevnte også at det i år kom til å bli et generasjonskifte i landslaget og at de hadde et sterkt ønske om å plukke spillere fra samtlige divisjoner til landslaget i år, og følgelig at de kom til å sjekke vårt lag. Landslaget kunne friste med turer til Dubai etc, så regner med at vi sikrer en spiller på dette laget!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar