fredag 10. oktober 2008

Laget av en med peil

Tidligere opplastede emblemer har kanskje ikke båret preg av alt for mye photoshopping. Men endelig har vi fått tak i en som har peil! Tror ikke paint finnes på maskinen hans, for å si det sånn ;-)


Personlig liker jeg alltid en and med attitude, og det har denne til tusen. Bare se på det øyet... Tror ikke denne karen henger på Bogstadvannet til vanlig. Er vel mer ØSTensjøvannet som gjelder!

På tide med litt respons på emblem-forslagene syns jeg, trenger det for å komme frem til den perfekte utgaven. Sikker på at dere gjør dere tanker om fargevalg, form, ender og balltrær. Vel, da vil jeg gjerne henlede oppmerksomheten til kommentar-linken nedenunder.

4 kommentarer:

  1. Ah, dette ser veldig bra ut! Det viktigste er jo at emblemet tar seg godt ut på de hvite v-genserne våre! Helt enig at en and med mord i blikket er det rette and..

    SvarSlett
  2. Jepp, kommer definitivt til å gjøre seg bra på hvite drakter. Men hva med one day- og twenty20-drakter? Vi har jo ikke akkurat diskutert farge på dem, men jeg er alltid (med to unntak) fan av blå drakter egentlig. Og da forsvinner jo denne logoen litt. Hva med grønn bakgrunn? Eller noe knærsj?

    SvarSlett
  3. Logoen er konge den. Passer bra på hvite drakter og gensere. Og med blå hjelmer.

    SvarSlett