tirsdag 2. september 2008

Fjerde crickettrening for Bislett Ducks

8 mann stilte opp og ble belønnet med tre nyvinninger.

Nyvinning nummer 1 var at vi fikk stifte bekjentskap med lagets femte spiller med reell cricket-erfaring. Denne gangen kunne lagleder introdusere en engelskmann, og jeg registerer at Bislett Ducks nå har spillere fra de aller største cricket-landene; England, Australia, India og Pakistan. Helt strålende!

Nyvinning nummer 2 var at banen hadde fått trenings-nett siden sist! Dermed kunne vi bowle i vilden sky (nesten bokstavelig talt) uten at ballene forsvant. Veldig behagelig.

Nyvinning nummer 3 var at vi fant to (ut)brukte cricketballer, slik at Bislett Ducks nå har hele 4 ekte baller å bowle med. Veldig nyttig, da de tapede tennisballene er litt for lette (dog passe myke).

Noen bats, pads og hjelmer står nå øverst på ønskelisten, for da kan det hende at vi faktisk tør å kombinere de tre overnevnte nyvinninger: Nemlig å stå i nettet mens engelskmannen bowler ekte cricketballer på oss...

2 kommentarer:

  1. Var jeg med på denn treningen? Kan ikke husken noen baller... Men det var nok siden min alltid fløy ut i skogen sånn at andre måtte lete etter de ;) Eller kanskje ikke...

    SvarSlett
  2. Hmm... Du var der. At du ikke kan huske treningen kan rett og slett komme av at du var blant de tøffe som faktiske prøvde kombinere nyvinningene uten hjelm.

    SvarSlett