tirsdag 17. november 2009

Omtale på X-plosiv.no

Hva nå enn det er... Men det spiller egentlig ingen rolle. De har en lang sak om NCF's sesongavslutning, og har viet flere avsnitt til NCFs uttalelse om at Stavanger gikk ubeseiret gjennom serien.

På X-plosiv kan man lese:  På gratulasjon fra x-plosiv til Bislett Ducks ble vi gjort oppmerksom av Bislett Ducks at NCF påstand om at Bislett Ducks hadde tapt alle sine kamper, mens Stavanger CC hadde vunnet alle sine kamper ikke var i samsvar med realiteten. Bislett Ducks hadde tross alt fått 4 poeng i årets sesong og det meste gledeligste for guttene fra Bislett Ducks var at disse poengene nettopp hadde kommet mot Stavanger CK. ”De møtte ikke opp til oppsatt kamp og vi vant på walkover, ble det uttalt samstemt fra Bislett Ducks.”


Stavangers versjon av saken fikk ikke X-plosiv høre, for Stavanger var jo ikke på banketten (heller). Hehe ;-)

Men vi skal ikke skryte på oss å faktisk ha slått dem da, vi tok jo bare poengene med oss hjem. Såpass fortjener man jo når man har stått opp grytidlig og står og blomstrer en tidlig helgemorgen på sletta...

Takk til hvem-det-nå-var som tipset om denne saken i comments tidligere :-)

2 kommentarer:

  1. Nettmagasinet X-plosiv er Norges største flerkulturelle nettmagasin, og er partipolitisk- og religiøst uavhengig. X-plosiv er en frivillig organisasjon. Magasinet har til hensikt å være en formidlingsarena for nyheter, kultur, sport og andre samfunnsaktuelle saker.

    Vi skal være en viktig arena for meningsutveksling og debatt.


    X-plosiv skal ha takhøyde, være inkluderende og skal gi rom for dialog.



    Vi jobber aktivt for å gi flerkulturelle og minoritetsungdommer gode rollemodeller. X-plosivs prisutdeling er et ledd i vårt arbeid for å finne gode insprasjonskilder. "Årets norsk-pakistaner" ble første gang arrangert i 2007 og vår første vinner var Noman Mubashir. En utvidelse av denne prisen resulterte i fjorårets prisutdeling, hvor hovedprisen gikk til Hadia Tajik. Vi jobber under slagordene "Gjensidig respekt" og "Nei til likegyldighet".

    X-plosivs kvinnefestival er et ledd i vårt arbeid for bevisstgjøring av problemstillinger tilknyttet minoritetskvinner. Kvinnefestivalen skal skape et arena for kvinner hvor de fritt kan tilegne seg kunnskap, motivasjon, inspirasjon og kulturell påfyll. Kvinnefestivalen er av, for og med kvinner. Nettmagasinet x-plosiv er en videreføring av det papirbaserte magasinet "x-plosiv" som kom ut i tidsrommet 1995 til 1998. Nettmagasinet ble lansert i januar 2007, og drives av grunnleggerne Mahmona Khan og Shazia Sarwar.

    SvarSlett